Οι εγκαταστάσεις μας 360°

Εσωτερικοί χώροι: Το σχολείο μας διαθέτει 11 αίθουσες διδασκαλίας, με αυτόνομες κλιματιστικές μονάδες, οι οποίες διαμοιράζονται στις δύο πτέρυγες των εγκαταστάσεών μας. Καθεμία έχει τη δική της είσοδο και έξοδο προς τους εξωτερικούς χώρους. Κάθε ηλικιακή ομάδα έχει πρόσβαση αποκλειστικά στον δικό της χώρο υγιεινής (μπάνιο).

Εξωτερικοί χώροι: Οι ειδικά διαμορφωμένοι κήποι μας, συνολικής έκτασης 5 στρεμμάτων, ανταποκρίνονται στις ηλικιακές ανάγκες όλων των παιδιών και τους παρέχουν τη δυνατότητα να παίζουν ελεύθερα και να εξερευνούν τη φύση σε ένα ασφαλές και απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον.

Χώροι ανάπαυσης: Σε αίθουσες κατάλληλα διαμορφωμένες οι μικροί μας φίλοι μπορούν να χαλαρώνουν και να ξεκουράζονται υπό την επίβλεψη των έμπειρων παιδαγωγών μας.

Χώρος σίτισης: Στην ευρύχωρη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μας, σύμφωνα με όλους τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες, παρασκευάζονται καθημερινά τα γεύματά μας από εγκεκριμένη μαγείρισσα.

Οι εγκαταστάσεις μας καθώς και όλος ο εξοπλισμός μας διέπονται από όρους ασφαλείας, πιστοποιήσεις και προδιαγραφές εγκεκριμένες από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, την Πολεοδομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και κάθε αρμόδιο φορέα ελέγχου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.