Η ομάδα μας

Διεύθυνση: Ιωάννα Ναλμπαντούδη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2013 ίδρυσε την «Ονειρόσκαλα» και έχει τη γενική της διεύθυνση. Όραμά της ήταν πάντα να δημιουργήσει έναν ζεστό και οικογενειακό χώρο, όπου τα παιδιά μέσα σε ένα κλίμα συνευθύνης, αλληλοσεβασμού, αμοιβαίας αποδοχής και αγάπης θα εξελίσσονται ολόπλευρα, αποκτώντας τις απαραίτητες εμπειρίες για να μπορούν να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις προκλήσεις που αφορούν το μέλλον τους.

Επιστημονικοί συνεργάτες: Από το 2021 η «Ονειρόσκαλα» συνεργάζεται με μία επιστημονική παιδαγωγική ομάδα, η οποία έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την οργάνωση και τον σχεδιασμό του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο θα αρχίσει να υλοποιείται από τον Σεπτέμβριο του νέου σχολικού έτους 2021-2022, με σκοπό την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων παιδαγωγικών μεθόδων. Επειδή η μάθηση δεν είναι μία απλή διαδικασία, αλλά ένα ευρύτερο φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων, το νέο πρόγραμμα στοχεύει στο να εκπαιδεύει τα παιδιά να «μαθαίνουν πώς να μαθαίνουν», μέσω της βιωματικής προσέγγισης που γεφυρώνει τη θεωρία με την πράξη, τη γνώση με την καθημερινότητα.

Διδακτικό προσωπικό: Οι έμπειροι και καταρτισμένοι παιδαγωγοί μας είναι πτυχιούχοι Νηπιαγωγοί και Βρεφονηπιοκόμοι, οι οποίοι,  μέσω συνεχών επιμορφώσεων, έχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου τους, πολλή αγάπη για τα παιδιά και μεγάλο ενδιαφέρον για τη γνωστική και ψυχοκοινωνική τους εξέλιξη.

Εξειδικευμένο προσωπικό: Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας επιλέγονται με πολλή προσοχή, υιοθετώντας τη φιλοσοφία μας και ικανοποιώντας περαιτέρω ανάγκες των μαθητών μας. Τον εμπλουτισμό του προγράμματός μας αναλαμβάνουν:

- οι εκπαιδευτικοί ξένων γλωσσών (αγγλικά)

- οι δάσκαλοι αθλητικών δραστηριοτήτων (minitennis)

- οι δάσκαλοι μουσικής

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.