ΠΑΡΟΧΕΣ

Κάθε τμήμα έχει την δική του παιδαγωγό. Υπάρχουν βοηθοί, οι οποίες ανάλογα με τις ανάγκες προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Για να αποκτήσουν τα παιδιά μια πρώτη επαφή με τη μουσική, καθώς επίσης και με την αγγλική γλώσσα συνεργαζόμαστε με μουσικό και καθηγήτρια αγγλικών αντίστοιχα.

Η Ονειρόσκαλα διαθέτει δανειστική βιβλιοθήκη για τα παιδιά και για τους γονείς τους.

Στο χώρο της Ονειρόσκαλας πραγματοποιούνται και αθλήματα (mini tennis, mini basket, ποδόσφαιρο, ενόργανη γυμναστική, βασική γυμναστική, στίβος) από άρτια εκπαιδευμένο προπονητικό προσωπικό της Mini Tennis S.A.. Τα αθλήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 2-6 ετών.

Η Ονειρόσκαλα διαθέτει παιδοψυχολόγο η οποία παρακολουθεί τα παιδιά μια φορά το μήνα. Επίσης στο χώρο της Ονειρόσκαλας οργανώνουμε κάθε μήνα συμβουλευτική γονέων παρέχοντας έτσι στους γονείς τη δυνατότητα να συζητήσουν με την ψυχολόγο μας. Αν υπάρχει ανάγκη πραγματοποιούνται και  ατομικές συνεδρίες με τους γονείς.

Ανάμεσα στις παροχές της Ονειρόσκαλας είναι και η συνεργασία με παιδίατρο που εξετάζει τα παιδιά μια φορά το μήνα.

Στους μικρούς μας φίλους παρέχεται ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών με το σχολικό λεωφορείο της Ονειρόσκαλας, το οποίο διαθέτει παιδικά καθίσματα και επιπλέον καθισματάκια αυτοκινήτου για τους πιο μικρούς μας φίλους.

Η Ονειρόσκαλα διαθέτει φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στις εγκαταστάσεις μας. Το διατροφολόγιο είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών και καθορίζεται από διατροφολόγο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αρίστης ποιότητας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.