ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η Ονειρόσκαλα παρέχει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να ενταχθούν στο τμήμα το οποίο είναι κατάλληλο για την ηλικία τους. Τα τμήματα μας είναι 9 και καθένα έχει τη δική του αίθουσα. 

Στη μια πτέρυγα βρίσκονται τα τμήματα βρεφικού και μεταβρεφικού με τις αίθουσες: ποδήλατο, κόσμος, panda και γη. Ενώ στην άλλη πτέρυγα βρίσκονται τα μικρά προνήπια, τα προνήπια και τα νήπια που φιλοξενούνται στις αίθουσες: αερόστατο, λούνα παρκ, μπαλόνι, αστέρι, ουράνιο τόξο.

Η κάθε αίθουσα έχει τη δική της είσοδο-έξοδο.

Διαθέτουμε έξι κήπους (τρεις στη μια πτέρυγα και τρεις στην άλλη), οι οποίοι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι ώστε τα παιδιά να περάσουν όμορφες στιγμές με ασφάλεια. Εκτός από τους κήπους μας διαθέτουμε περιβόλι (ένα σε κάθε πτέρυγα) στο οποίο τα παιδιά κάνουν κηπουρική και έρχονται σε επαφή με τη φύση.

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας. Διαθέτουμε τρεις αίθουσες ύπνου (δυο στη μια πτέρυγα και μια στην άλλη).

Για να καλύψουμε τις ανάγκες προσωπικής υγιεινής των παιδιών δημιουργήσαμε πέντε μπάνια στην Ονειρόσκαλα: το μπάνιο “παπάκι” και το μπάνιο “ιππόκαμπος” στη μια πτέρυγα και το μπάνιο “σπιτάκι”, το μπάνιο “καραβάκι” και το μπάνιο “βυθός” στην άλλη πτέρυγα .

Διαθέτουμε κουζίνα στην οποία μαγειρεύεται το φαγητό που παρέχουμε στα παιδιά και στην οποία γευματίζουν και μαθαίνουν μαγειρική.

Οι εγκαταστάσεις της Ονειρόσκαλας καθώς και όλος ο εξοπλισμός της διέπονται από όρους ασφαλείας, πιστοποιήσεις και προδιαγραφές εγκεκριμένες από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, την Πολεοδομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και κάθε αρμόδιο φορέα ελέγχου.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.